Bostäder och lokaler

Var med och skapa en stadsdel för alla där människor bor och möts – på ett torg, på en restaurang, längs vattnet eller bara för att njuta av stadslivet. Här kommer det att finnas något för alla.

BOSTÄDER

Ikano Bostad och Besqab kommer att bygga 900 nya bostäder. Skeppskajen kommer att vara en stadsdel för dem som inte bara vill ha närheten till, utan också känslan av staden.

Läs mer och anmäl intresse på Ikano Bostad eller Besqab.

Skeppskajen kommer att vara en stadsdel för dem som inte bara vill ha närheten till, utan också känslan av staden.

LOKALER

Skeppskajen kommer att bli en stadsdel där människor bor och möts. För dig som vill vara med i omvandlingen av Skeppskajen finns det goda möjligheter. Här kommer det att finnas bra lägen för handel, kultur och kontor.

Skeppskajen kommer att vara en stadsdel för dem som inte bara vill ha närheten till, utan också känslan av staden.

Om oss

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Där utvecklar, bygger, äger och förvaltar vi kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad är en del av en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad.


Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989.

KONTAKT

BOSTÄDER & LOKALER

AKTUELLT